Rame za plakanje: Victoriju Beckham tješila kolegica koja je prošla kroz slične bračne probleme

Piše: I. H.

Coleen Rooney, supruga bivšeg engleskog nogometnog junaka Waynea Rooneya, bila je rame za plakanje i osoba od povjerenja Victoriji Beckham, u vrijeme kada je njezin brak s Davidom Beckhamom prolazio tešku krizu zbog navodne nevjere i afere s Rebeccom Loos.

 

Nova Netflixova dokumentarna serija “Beckham” otkrila je niz eksplozivnih detalja o popularnom Beckhamu, a najveću pažnju izazvala je Victorijina izjava da je u to vrijeme bila “najnesretnija u životu”, a to vrijeme najtežim razdobljem u braku. Coleen, koja je i sama okusila bol nakon objava o navodnoj aferi njezinog supruga na naslovnicama britanskih i svjetskih medija, navodno je prva pružila podršku drugoj WAG-sici. Na samom vrhuncu skandala s Rebecom Loos, bila je uz Victoriju, a bila je uz nju i dok se za dokumentarac podsjećala tog teškog vremena.

 

“Niko ne zna bolje od Coleen kako se Victorija osjećala”, rekao je insajder za magazin OK!.

“Zato se javila i u vrijeme skandala i sada ponovo. Znate kako se kaže “sve se vraća, sve se plaća” pa je tako i ovdje. Coleen i Victorija bile su tu jedna za drugu u raznim periodima njihovih života. Jedna bi vidjela šta ona druga prolazi i kako se s time nosi. Coleen je uvijek tu za svoje prijateljice, uvijek uz njih i dobro zna prepoznati prave od lažnih prijateljica, što smo već vidjeli, a i dobro zna kako je imati takav život.”

 

Optužbe o aferi s Rebeccom Loos prvi su se put pojavile neposredno nakon što se David Beckham preselio u Španiju, 2003. godine, da bi igrao za Real Madrid. Rebecca je u to vrijeme bila zaposlena kao njegova lična asistentica. Kada je izbio skandal, nogometaš je objavio samo jednu izjavu u kojoj je priče o aferi nazvao “suludima”. Naglasio je kako je “sretno oženjen i da ima prekrasnu suprugu i dvoje posebne djece”.

 

Wayne Rooney priključio se Manchester Unitedu godinu dana nakon Davidovog odlaska, no Coleen Rooney i Victoria Beckham su se poznavale otprije, a kasnije su bile dio poznate grupe WAG-sica koje su svoje muževe, engleske reprezentativce, bodrile 2006. godine na Svjetskom kupu u Njemačkoj.

Coleen je bila zahvalna kada joj je Victoria pružila podršku u sličnoj situaciji, kada su krenule priče da je Wayne plaćao seks prostitutkama još 2003. godine. Slične optužbe prema kojima je navodno imao seks s dvije prostitutke, a taj trojac se dogodio u vrijeme dok je Coleen nosila njihovo prvo dijete, pojavile su se opet 2010. Godine, te još mnogo puta nakon toga.

“Iako su priče drugačije, njih dvije su bile top WAG-sice u trenucima izbijanja skandala i morale su mnogo toga proći zajedno, jer se cijeli svijet tim bavio. U vrijeme dok se Wayne loše ponašao, Coleen je bila jako mlada i nova na sceni, a njezin suprug jedan od najtalentiranijih i najslavnijih igrača uz Beckhama”, objasnio je izvor.

 

Coleen je bila mnogo drugačija od ostalih djevojaka, jer nije ganjala slavu. Nije bila pjevačica. Slava joj je doslovno pala u krilo i ona se ugledala na Victoriju, koja je bila vrlo dobra prema njoj, a Coleen to nikad nije zaboravila.

Beckhamovi, danas roditelji Brooklyna (24) Romea (21), Cruza (18) i Harper (12), ne spominju Rebeccu u seriji, i ne iznose neku svoju istinu o pričama o nevjeri. No, Victorija sa suzama u očima priznaje da su priče imale negativan učinak na njihov brak. Par je stalno morao negirati tvrdnje iz medija.

 

“Bilo je to najteže razdoblje jer se činilo kao da je cijeli svijet okrenuo protiv nas”, priznala je bivša članica Spice Girls .

 

“To je nešto u čemu smo, najiskrenije, bili na različitim stranama. I David je priznao da su kao par osjećali da se “utapaju”.

Pročitajte još