Hurem kao druga žena: Da li je Meryem Uzerli pretjerala s posjetama estetskom hirurgu

Piše: L. K. P.

Godinama je Meryem Uzerli, zvijezda serije “Sulejman Veličanstveni” bila poznata kao prirodna ljepotica, a njeni najnoviji snimci i fotografije izazvali su čuđenje među njenim fanovima

Tursko-njemačka glumica jedna od omiljenih TV zvijezda s Bosfora na ovim prostorima.

Šarmantna Meryem, koja sa kćerkama Larom i Lili danas živi u luksuznom stanu Berlinu, rođena je u Kasselu, u Zapadnoj Njemačkoj 1983. godine, a u avgustu je proslavila 40. rođendan.

Otkako se zbog burnout sindroma povukla iz popularne serije, ona uglavnom provodi vrijeme u rodnoj Njemačkoj, gdje je imala mnogo privatnih problema, a prije nekoliko godina se pisalo i da je pokušala sebi da oduzme život nakon što ju je odbacio otac njenog starijeg djeteta.

Danas Meryem vodi malu slastičarnicu koju je otvorila u blizini svog stana, uživa u mirnom porodičnom životu, a u javnosti je viđamo tek povremeno.

Pojavljivala se na evropskim filmskim festivalima i dijelila na Instagramu trenutke iz svakodnevice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NF Turkish Media (@nf.turkishmedia)

Međutim, možda je danas ne biste tako lako prepoznali na najnovijim fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama Meryem izgleda značajno drugačije nego kada smo je gledali u “Sulejmanu”.

Podignute jagodice, savršeno zategnuto i blago otečeno lice i iskošene oči podstakle su govorkanja da je Meryem pretjerala s posjetama estetskom hirurgu.

Ona je nedavno s prijateljicama pratila jednu košarkašku utakmicu na kojoj je izgledala neprepoznatljivo, dok na Instagramu čas izgleda kao stara dobra Meryem, čas krije lice iza naočala za sunce.

Pročitajte još