Nikolina Pišek: Nova ljubav na pomolu?

Piše: I. H.

 

Nakon smrti muža Vidoja Ristića, prije godinu i po dana, Nikolina Pišek prošla je kroz jako težak period. Kako kažu “nesreća nikad ne dolazi sama”, te kao da nije bilo dovoljno to što joj je kćerka ostala bez oca, nego su se problem nizali jedan za drugim. Tako se popularna voditeljica suočila sa brojnim životnim poteškoćama, od saznanja da je muž varao, optužbi da ga je samo iskorištavala, zabrane ulaska u stan u Beogradu, te do okretanja leđa Vidojeve porodice.

No, prema pisanju magazina Stars, lijepa voditeljica je ponovo zaljubljena. Njeni Zagrepčani tvrde da ju je ljubav ponovo vratila u život. Prema pisanju spomenutog magazina, u pitanju je zagrebački biznismen kojeg voditeljica čuva daleko od očiju javnosti.

Međutim, Nikolina poriče da ima ikog.

 

 

“Nemam dečka! Groznično sam sama. Ja se, sirota, družim sa advokatima, nažalost, to je moja sudbina kleta, a i danas se svako proglašava biznismenom, je l’ da”, rekla je kroz smijeh, pa nastavila u nešto ozbiljnijem tonu:

 

“Nemam partnera, zaista, i to zasad nije moja tema. Ja bih najradije da se ova tema preskoči zato što je potpuni promašaj.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina je ranije otkrila da su joj mnogi zamjerili što je nastavila da živi poslije Vidojeve smrti.

 

“Život ide dalje. Ljude iritira kad se dobro zabavljaš. Ja jesam donekle javna osoba, ali ja ne želim da budem javni WC. Ali ispada da često jesam, i svako ko ima potvrdu da izvrši nuždu to i uradi. Ima ih takvih dosta, neki to rade i kontinuirano. Kad sam shvatila da je to dosta za ljude iritirajuće, počela sam to da potenciram. Pa kad se i ne zabavljam, ja se ponašam kao da mi je užasno zabavno. Onda mi je zanimljivo da pratim reakcije ljudi”, izjavila je Nikolina tada.

Pročitajte još