Neodoljivo podsjeća na tragično preminulu majku: Kako izgleda danas kćerka Silvane Armenulić i koju emotivnu poruku je danas poslala

Piše: L. K. P.

Živjela je kratko, samo 37 godina, ali je ostavila ogroman i neizbrisiv trag velike zvijezde, baš kao i najveće holivudske zvijezde Merilyn Monroe, koju sa Silvanom povezuju i zanosna ljepota i platinasto plava kosa i godine života, jer je također umrla u 37. godini.

Na današnji dan prije 47 godina Silvana je život izgubila u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš. Nesreća se dogodila kada se pjevačica vraćala s koncerta iz Aleksandrovca. Njezina smrt sve do danas pravi je misterij

Zbog popularnosti filma o Tomi Zdravkoviću i njihove nesuđene ljubavne priče, mnogi su se zainteresirali za njihove privatne živote. Tako se zna da je Silvana, kada je poginula, iza sebe ostavila kćerkicu Gordanu koja je u trenutku njene smrti imala 12 godina. Silvana je Gordanu dobila u braku s teniserom Radmilom Armenulićem.

Gordana danas ima 58 godina te neodoljivo podsjeća na tragično preminulu majku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @silvana.armenulicc

Gordana je često isticala da joj je život bez majke bio veoma težak i da dan-danas ne može da je preboli. Silvana je svoju mezimicu uvijek vodila sa sobom gdje god je mogla, pa su tako bile veoma vezane jedna za drugu. Gordana je profesorica matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji i ima dvojicu sinova.

Danas se povodom godišnjice smrti svoje majke oglasila na Facebooku.

Na jednoj Instagram stranici posvećenoj Silvani objavljena je  njihova zajednička fotografija, na kojoj Silvana mazi kćerku po glavi.

Inače, mnogi komentiraju da je Gordana naslijedila ljepotu od majke i da prilično liči na nju.

Pročitajte još