Džejla Ramović ponovo zadala domaću zadaću: Ovo je baš bio njen neočekivan izbor

Piše: L. K. P.

Džejla Ramović oduševila je svojim glasom i ljepotom kada se pojavila na velikoj sceni takmičenja „Zvezde Granda” prije nešto više od pet godina.

Mlada pjevačica karijeru gradi isključivo dobrim pjesmama i raskošnim glasom, a kako ima tek nešto više od dvadeset godina, nerijetko se za nju vezuje i besprijekoran modni ukus pa se tako stajling Džejle Ramović uvijek komentariše pozitivno.

Već je izgradila svoj autentičan stil oblačenja, a svakim novim modnim odabirom oduševi modne kritičare.

Trudi se da uvijek bira prefinjene, svedene i efektne kombinacije i dokazuje da je zaista „manje uvijek više” kada je u pitanju moda.

Njeni modni izbori su pretežno u neutralnim bojama, a tako je bilo i ovog puta. Ona je za nastup obukla bijelu oversize dugu košulju sa podvrnutim rukavima.

Uz nju je iskombinirala takođe predimenzionirani sivi sako sa vertikalnim bijelim prugicama.

Stajling Džejle Ramović može prekopirati svaka mlada dama. Gornji dio kombinacije je upotpunila i crnim detaljem u vidu ruže koji je stavila oko vrata. On je nenametljiv, a opet na pravi način upotpunjuje i može da posluži da „razbije” ponekad monotoniju u neutralnim kombinacijama.

Stajling Džejle Ramović zaokružen je svjetlosivim antilop dubokim čizmama.

Budući da su imale visoku potpeticu i špicast vrh, čizme su kompletnoj odjevnoj kombinaciji Džejle Ramović dodale dozu seksepila i elegancije.

Mlada pjevačica je još jednom pokazala da čak i kada obučete široku i predimenzioniranu odjeću možete da budete atraktivni.

Pročitajte još