Maslac boja kose: Trend osvježavanja smeđih tonova koji izgleda vrlo prirodno

Piše: I. H.

Sa svakom novom modnom sezonom stižu i novi trendovi, a među najiščekivanijima su uvijek oni o kosi. Među raznim frizurama i bojama koje se nose ove jeseni istakla se maslac smeđa nijansa koja označava povratak toplih tonova.

 

Već nekoliko sezona u trendu su hladni tonovi plave i smeđe boje, no s maslac smeđom kosom koja će biti tražena ove jeseni, u modu se vraćaju topliji, zlaćani tonovi. Svidjet će se to damama koje i tokom sezone jesen/zima žele zadržati efekt osunčane kose.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harold James (@harold_james)

Maslac smeđa boja idealna je za brinete koje žele osvježiti frizuru kremastim plavim tonovima, koji će kosi dati dodatan volumen, sjaj i toplinu. Također, s njom se postiže mekoća kada je baza kose tamnija, u slučaju kada je želimo posvijetliti na vrlo suptilan način koji ujedno djeluje vrlo prirodno.

 

Maslac smeđa boja najbolje će izgledati na tamno do srednje smeđoj kosi – odličan izbor za brinete koje se žele ponoviti za jesen i zimu te zadržati malo ljeta u kosi. Nijansa se dobija izvlačenjem finih, tanjih pramenova koji su najsvjetliji oko lica, te nestaju kod korijena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leigh Keates (@leighkeateshair)

Maslac smeđa opisuje se kao idealna boja za one s prirodno tamnijom kosom koji žele posvijetliti kosu bez velike promjene.

Pročitajte još