Ozbiljna veza: Taylor Swift i nogometaš na večeri povodom rođendanske proslave

Piše: I. H.

Prije par sedmica počelo se šuškati o novoj ljubavnoj vezi popularne pjevačice sa sportistom kojeg bi mnogi nazvali jednim od najboljih igrača američkog nogometa. On je već odavno, tokom epizode podcasta, priznao da je pravi „Swiftie“, a izgleda da se i Swift počela zanimati za za sport, ili bar sportiste.

 

Iako još uvijek u javnost nisu izašli s priznanjem da su zajedno, Taylor Swift i Travis Kelce ponaša se kao pravi zaljubljeni par. Da je njihov odnos postao ozbiljan govori i činjenica da je Swift tokom utakmice upoznala i njegove roditelje koji su je sjajno prihvatili, ali i da je ona na tribine stigla s grupicom bliskih prijatelja kojima je htjela pokazati svog heroja na terenu. Poznato je da su se već nekoliko puta družili u tajnosti, te da je Kelce viđen kako vozi njezin automobil, a prema pisanju stranih medija zajedno su obilježili i njegov rođendan.

U petak je stigla u Kansas City iz Nashvillea kako bi s njim provela dan nakon njegovog 34. rođendana, a odlučili su se za opuštenu večer prije nego što ga je pustila da se priprema za utakmicu protiv Minnesota Vikingsa u nedjelju. Ove nedjelje pjevačica nije bila prisutna na stadionu u Minneapolisu, a moguć razlog je negodovanje fanova da prevelika pažnja medija odlazi na tribine umjesto na teren gdje se odvija utakmica.

Međutim, Kelce tvrdi da mu baš pjevačica donosi sreću te se šali da je ona njegova amajlija, otkrio je jedan od izvora.

 

Nogometaš je fotografisan u četvrtak kako uživa u skromnoj večeri s nekoliko prijatelja u steakhouseu Golden Ox u Kansas Cityju, a njezin izostanak s rođendanske proslave bio je iznenađenje za neke fanove koji su pratili njihovu burnu vezu posljednjih sedmica.

 

Međutim, već sljedeći dan Kelce je tokom press konferencije odagnao sumnje da je nešto pošlo po zlu, te otkrio da se sjajno osjeća u novom odnosu:

„Osjećam se kao da sam bio na vrhu svijeta nakon Super Bowla, a sada sam još više na vrhu svijeta.“

Pročitajte još