Beyonce pokazala veličinu: Podržala mlađu kolegicu i tako pokazala da nema konkurenciju

Piše: I. H.

Pjevačica Taylor Swift postala je prava poduzetnica, a njezina zajednica fanova svakim je danom sve veća i veća. Voljena Swift sama je izabrala 2200 svojih najvećih fanova, te ih ugostila na premijeri svog koncertnog filma „Eras Tour“ u srijedu navečer.

Fanovi nošeni euforijom ispred trgovačkog centra „The Grove“ u Los Angelesu bili su pozitivno iznenađeni kada su shvatili da je pred njima ne samo Taylor Swift, već i Beyonce!

U svijetu trenutno vlada i ludilo zbog povratničke turneje velike dive, a ove će godine izaći i film koji će prikazati „Renaissance World Tour“. Dvije pjevačice pozirale su zajedno nakon projekcije, a podršku mlađoj kolegici mnogi su pohvalili kao veliku i značajnu gestu koja pokazuje da među njima ne postoji rivalstvo, već kolegijalnost.

Film Taylor Swift dokumentira jedan od šest rasprodanih koncerata koje je Swift izvodila na stadionu SoFi u Inglewoodu u Kaliforniji ovog ljeta, a kroz film gledatelji će dobiti retrospektivu njezine 17-godišnje karijere. Iako je već skupio nevjerovatnih 100 miliona dolara samo u pretprodaji ulaznica, biće dostupan za gledanje isključivo u AMC kinima od 13. oktobra.

Pročitajte još