Dječija neiskvarenost: Slavna glumica iznenađena empatijom njene četverogodišnje kćerke

Piše: I. H.

Svijet bi, zaista, bio ljepše mjesto da njim upravljaju djeca. Čistog srca, iskreni i empatični poput kćerke glumice Diane Kruger koja nije mogla proći kraj beskućnika već je mamu molila da mu udijeli nešto novca. Četverogodišnja Nova ugledala je, s druge strane ceste, beskućnika u njujorškom kvartu Soho i povukla mamu za ruku prema njemu. Sam čin pomalo je iznenadio i poznatu glumicu koja je kćerku nakon susreta sa zahvalnim beskućnikom zagrlila i poljubila. Naravno, ima tu i uticaja odgoja, a Diane Kruger i Novin tata, slavni glumac Norman Reedus puno se bave svojom mezimicom.

Nekoliko dana ranije glumica je objavila video u kojem Nova i njezin tata hodaju njujorškim ulicama, a malena na glavi ima vatrogasni šljem. Porodica je naime, posjetila jednu vatrogasnu stanicu kako bi njihova kćerka vidjela gdje se nalaze vatrogasci i čime se oni bave. Diane Kruger u postu se zahvalila njujorškim vatrogascima na nezaboravnom vremenu koje su priuštili njezinoj ljubimici.

Diane Kruger je prije nekoliko godina priznala da je bila prilično neodlučna oko majčinstva. Prije Normana Reedusa, bila je pet godina u braku s francuskim glumcem i rediteljem Guillaumeom Canetom, potom deset godina u vezi s kolegom Joshuom Jacksonom, ali na majčintvo se odlučila tek s Normanom koji već ima 23-godišnje sina Mingusa kojeg je dobio sa slavnom manekenkom Helenom Christensen.

Pročitajte još