Jedna od omiljenih kandidatkinja u suzama završila svoje putovanje u MasterChefu, pa otvorila dušu: Prala sam i toalet na gradilištima, nikad me nije bilo stid raditi bilo kakav posao

Piše: L. K. P.

Meri Goldašić svojim je otvorenim duhom osvojila gledaoce ispred malih ekrana, ali njeno je putovanje u MasterChefu završilo. Ova poznata hrvatska tiktokerica iako se borila do kraja, njena jela ocijenjena su s najmanje bodova, a da su joj djeca nedostajala, nije skrivala te je na kraju priznala: ”Nikad se nisam više radovala kuhanju bolonjeza.”

Show je napustila u suzama, ali ispunjena. Za dnevnik.hr otkrila je kako se nakon svega osjeća, ali i neke tajne iz svog privatnog života.

– Ovdje sam gdje pripadam, jer nisam bila fokusirana na natjecanje i kuhanje, budući da su moje srce i misli bili kod kuće. Veselim se što je ostala ekipa kojoj je ovo zaista na prvom mjestu i koji zaslužuju biti tu, govori.

Na TikToku je vrlo uspješna i prati je više od 100 hiljada ljudi.

Rođena je u Šibeniku, živjela je i u ostalim dijelovima Hrvatske, ali i u Danskoj i Švedskoj

Otkrila je i šta je sve radila prije nego se počela baviti društvenim mrežama.

– Radila sam od četrnaeste godine, razne poslove. Počela sam s ocem u njegovu restoranu, konobarila sam dugi niz godina, bila sam i poslovođa tri godine u japanskom restoranu u Kopenhagenu, a u vrijeme lične finansijske krize čak sam i prala toalet na gradilištima. Nakon selidbe u Švedsku suprug i ja smo donijeli odluku da je vrijeme da se posvetim struci jer sam diplomirala marketing i komunikacije. Zaposlila sam se u odličnoj IT firmi u Stockholmu i mjesec dana nakon što sam rodila mlađeg sina otvorila svoj webshop. Financijska neovisnost mi je, kao ženi, najbitnija i nikad me nije bilo sram raditi bilo kakav posao, priznala je.

Sudeći po njezinim videozapisima na društvenim mrežama, vrlo je britka na jeziku i iskrena osoba.

Pročitajte još