Ove slavne dame zažalile su što su bile na plastičnim operacijama

Piše: L. K. P.

Mnoge slavne dame u jednom trenutku života odlučile su se na plastične operacije. Ima onih koji se njima potpuno izobliče, a postoje i slavni koji naposljetku požale jer su se podvrgnuli zahvatima.

Ove žene nakon učinjene greške shvatile su da im je bolji prirodniji izgled. Zažalile su što su bile na plastičnim operacijama i kažu da više nikada neće otići pod nož.

Courteney Cox

Zvijezda serije „Prijatelji“ u jednom trenutku svog života pretjerala je s operacijama jer je, kako je rekla, jurila mladolik izgled. Međutim, naposljetku joj se rezultati nisu svidjeli te je sama za sebe rekla da izgleda čudno. Na kraju se riješila većine filera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

“Pogledaš se u ogledalo i kažeš: ‘Ovo izgleda dobro.’ Ne shvaćaš kako to izgleda drugima. Hvala Bogu pa se fileri mogu ukloniti. Jako sam pogriješila, ali, na svu sreću, uspjela sam većinu ukloniti”, ispričala je.

Jessica Simpson

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Pjevačica i glumica priznala je da je stavila filere u usne, ali na kraju nije bila zadovoljna rezultatom. “Izgledalo je umjetno. Nije mi se svidjelo”, rekla je. Kaže da na svu sreću fileri se povlače, pa su joj se usne naposljetku vratile u prvobitan oblik.

 

Melanie Griffith

Priznala je da je prije više od 20 godina pretjerala s operacijama i drastično promijenila lice. Tada nije shvaćala koliko je drugačije izgledala, ali su joj ljudi oko nje počeli ukazivati na to. Otišla je drugom liječniku i počela otapati sve filere u nadi da će izgledati normalnije.

 

Gwyneth Paltrow

Glumica je priznala da su kozmetički zahvati bili njen način da se nosi s “krizom srednjih godina”. Kada je navršila 40 godina, ubrizgala je injekcije protiv bora po cijelom licu, ali joj je na kraju to bilo užasno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

– Izgledala sam užasno. Jedno oko je bilo više od drugoga, to je definitivno bila velika greška, rekla je. Srećom, učinak zahvata s vremenom je nestao.

 

Cameron Diaz

Cameron je bila na botoksu, ali nije bila zadovoljna rezultatom.

– Promijenilo je moje lice na tako čudan način da sam rekla: ‘Ne, ne želim biti takva.’ Radije bih da mi lice stari nego da imam lice koje mi ne pripada, rekla je jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Bore smijalice joj, kaže, više ne smetaju. “Pogodite šta to znači? Da sam se smijala cijeli život. Volim život. Sretna sam što nemam problem s tim“, rekla je.

Pročitajte još