Izašla iz zone komfora: Amal Clooney u najizazovnijem izdanju do sada

Piše: I. H.

Amal Clooney je izabrala neobičan šljokičasti komplet u glavnoj boji sezone. Pomalo neočekivano od nje, ali desilo se. Advokatica i borac za ljudska prava pojavila se u atraktivnom kompletu koji je privukao pažnju svih modnih portala.

 

Naime, iako smo navikli na to da Amal viđamo u strogim business dvodijelnim odjelima ili romantičnim, boho haljinama, ovog puta, advokatica je odstupila od uobičajenog stajlinga.

 

Prošlog vikenda, na jednoj večeri sa suprugom George Clooneyem i njihovim porodicama, Amal je obukla outfit koji nikada ranije ne bismo mogli da zamislimo na njoj. Kada su u pitanju trendovi, primjetili smo da je jedan od najvećih za ovu sezonu – bordo boja, bio ispoštovan. Sličan komplet nedavno smo videli i na Taylor Swift, a u pitanju je dvodijelni ansambl sačinjen od kratkog topa i duge suknje sa visokim prorezom, koji je sačinjen od krupnih šljokica.

 

 

Čitav look bio je popraćen crnom kožnom jaknom, all-time klasikom svih stylish žena nehajno prebačenom preko ramena i nakitom u matching boji.

Pročitajte još