Vanna u novoj ulozi: Pjevačica koja njeguje prave životne vrijednosti

Piše: I. H.

 

Hrvatska pjevačica Vanna ovu sunčanu subotu iskoristila je za šetnju, a sa sobom je povela i porodičnu mezimicu, tromjesečnu unuku Mariju. Naime, prije tri mjeseca, njezin sin Luka dobio je kćer, koja je donijela veliku radost njoj i njezinom suprugu Andriji Vrdoljaku, te njihovoj kćerki Jani. Oni su potpuno očarani malenom djevojčicom i ne treba ih previše moliti da je pričuvaju.

Vanna i njen suprug su jako vezani za porodicu koju su uspjeli sačuvati daleko od očiju javnosti, no pjevačica je otkrila da je njihov 26-godišnji Luka diplomirao historiju i kroatologiju, a o njegovoj partnerici malo se zna osim da radi u jednoj marketinškoj agenciji. A da Luka može imati puno povjerenje u svoje roditelje koji su naprosto oduševljeni njegovom kćerkicom, dokazuje i to što je Andrija Vrdoljak već dvostruki djed, a dvije unučice podarila mu je Dora, kćerka iz prvog braka.

 

‘‘Zadovoljstvo mi je gledati mog Andru, koji nema niti jedno fizičko obilježje djeda, koliko uživa sa svojom unučicom. Taj ciklus života kojem svjedočimo je nevjerojatan i mogu jedino osjećati ponos i zahvalnost da sam u svemu tome i ja jedan dio‘‘, rekla je prije pet godina za Gloriju kada je Andrija imao samo jednu unučicu.

 

 

Međutim, sada je i Vanna spoznala veličinu tog osjećaja i nema sumnje da u tome uživa bez zadrške.

‘‘Ja sam vrlo posvećena svojoj porodici, ali znam da ne bih mogla bez muzike i to smo davno ustanovili. Jedno vrijeme mi se činilo da sam stroga, ali mislim da sam sama sebi to umislila. Ma ni pse nisam uspjela dresirati. Svaki normalan roditelj radi najbolje što zna i morate vjerovati kako ste odgojili kvalitetne ljude koji neće započinjati ratove, krasti i varati, mučiti životinje ili imati glupe predrasude, kako neće vrijeđati druge ljude zbog vlastite nesigurnosti, neznanja, obijesti ili dosade. I to mi je uspjelo‘‘, rekla je tada pjevačica.

Pročitajte još