Kourtney Kardashian odgovorila na prozivke: Nisam prestara za majčinstvo

Piše: I. H.

 

 

Kourtney Kardashian čeka svoje prvo dijete sa suprugom, bubnjarom benda Blink-182, Travisom Barkerom. Buduća majka bila je na ovosedmičnoj naslovnici za Vanity Fair Italija i u intervjuu je govorila o tome da ne obraća pažnju na hejtere koji preispituju njezinu želju da postane majka u 40-ima.

 

„Ti komentari me ne dotiču. Samo kažem kako možete preispitivati Božji plan? Jer tako ja vidim trudnoću, koja je došla nakon što smo Travis i ja prestali razmišljati o tome i prekinuli sve IVF tretmane“, rekla je zvijezda realityja, prema postu Vanity Faira na društvenim mrežama.

Svoju trudnoću Kourtney je partneru objavila na zanimljiv način. Tokom koncerta njegovog benda, podigla je natpis „Travis, ja sam trudna“, a par je kasnije podijelio da očekuju sina. Prošli mjesec buduća majka otkrila je na društvenim mrežama da je imala hitnu operaciju fetusa koja je spasila život njezine bebe.

 

Par je bio iskren o svojim pokušajima umjetne oplodnje i Kourtney je priznala da su IVF tretmani bili teški i za njezino tijelo i za mentalno zdravlje, te su zbog toga i odustali.

 

“Voljela bih bebu više od svega, ali stvarno vjerujem u ono što Bog sprema za nas. Ako je to beba, onda vjerujem da će se to desiti “, rekla je tada.

Kourtney ima troje djece sa svojim bivšim partnerom Scottom Disickom, Masona (13), Penelope (11) i Reigna (8), dok Barker ima dvoje djece s bivšom suprugom Shannom Moakler, Landona (20) i Alabamu (17).

Pročitajte još