Ovo je majka Milice Pavlović: Nisu se vidjele više od deset godina, ipak geni su čudo

Piše: L. K. P.

Privatni život Milica Pavlović nikada od javnosti nije krila, te nije tajna da je odrasla kod bake i djeda na selu u okolini Leskovca.

Njeni roditelji radili su i živjeli u Švicarskoj, dok su nju poslali u očev rodni kraj. Ipak, na kraju su se razveli, a majka Milice Pavlović od tada je svega nekoliko puta uspjela da vidi kćerku. Ta tema godinama intrigira javnost.

Majka Milice Pavlović ne krije koliko pati za kćerkom.

‒ Oni su mi usadili tradicionalne vrijednosti sa kojima i danas živim. Neko vrijeme, dok sam išla u srednju školu, živjela sam sa ocem sa kojim sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – ispričala je Milica svojevremeno, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

– Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je nakon razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od bake i djeda.

Kako je tada istakla, majku Mirjanu Đorđević nije videla više od deset godina. A otkako se na internetu pojavila njena fotografija, mnogi kažu da Milica neodoljivo liči na nju.

‒ Zbog nekih okolnosti imala sam priliku da je jednom vidim izdaleka, i to je sav kontakt koji sam sa njom imala.

Od malih nogu naučena sam da budem borac i da vjerujem najviše sebi, da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – rekla je pjevačica.

Kolale su priče da ju je majka ostavila, zbog čega ona ni danas sa njom ne želi bilo kakav kontakt.

Verzija je mnogo, ali činjenica je da nismo imali prilike da čujemo drugu stranu. Navodno, prije nekoliko godina majka Milice Pavlović čestitala je pjevačici rođendan preko društvenih mreža.

Do pomirenja u svakom slučaju nije došlo.

 

 

Pročitajte još