Ne odvaja se od mezimice: Nicolas Cage ponosno pokazao kćerkicu

Piše: I. H.

Nicolas Cage je, prije godinu dana, dobio treće dijete, a ovaj put postao je otac jedne preslatke djevojčice. Nakon dva sina, 31-godišnjeg Westona i 16-godišnjeg Kal- Ela, dobio je kćerku August Francesca s petom suprugom, 27-godišnjom Riko Shibatom. Mladoj Japanki to je prvo dijete, ali teško može do njega jer je tata apsolutno očaran svojom preslatkom djevojčicom. Par je ovih dana stigao u Australiju i na aerodromu su prvi put u javnosti pokazali crnokosu djevojčicu koju ponosni otac nije ispuštao iz naručja.

 

‘‘Znam da je pet brakova puno, ali čini mi se da sam ovaj put našao onu pravu‘‘, rekao je 59-godišnji glumac nakon što je početkom 2021. u Las Vegasu oženio svoju dragu.

Par se upoznao u Japanu preko zajedničkih prijatelja gdje je krajem 2019. Cage snimao film ‘‘Prisoners of the Ghostland‘‘. Lijepa Riko očarala ga je na prvi pogled, a nakon druženja u Zemlji izlazećeg sunca, ona je došla s njim u Ameriku. No, nakon par mjeseci vratila se u rodni Kyoto, a glumac je shvatio da mu je s njom previše dobro da bi održavao vezu na dva kontinenta. Zaprosio je preko FaceTimea, a zaručnički prsten, izrađen po njezinoj želji od crnog zlata s crnim dijamantom, poslao u Japan FedExom.

Riko Shibata se zbog ljubavi ubrzo doselila u Las Vegas gdje Nicolas Cage živi i od onda se ne odvajaju. Tako je sada cijela porodica stigla i u Australiju, gdje glumca čeka snimanje psihološkog trilera ‘‘The Surfer‘‘. Film će se snimati u obalnim gradovima Margaret River i Yallingup južno od Pertha, koji su poznati po dobrim vinima i surfanju. U svakom slučaju, glumca osim posla čeka i uživanje s porodicom na egzotičnim australijskim plažama i ljetu koje polako stiže na južni kontinent.

Pročitajte još