William ima prljave misli: Princ i princeza od Walesa u opuštenom izdanju otkrili detalje iz privatnog života

Piše: I. H.

Kate Middleton i princ William povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja, gostovali su na jednom britanskom radiju, gdje su otkrili detalje iz svog života za koje su svi mislili da nikad nećemo saznati.

 

Princ i princeza od Walesa bili su gosti u emisiji ”Going Home”, a tamo se, između ostalog, pričalo i o korištenju emotikona. Tom prilikom, voditeljica Vick Hope pitala je kraljevski par koji od emotikona najčešće koriste kod komunikacije putem mobilnih aplikacija.

 

Kate Middleton se na to našalila da zavisi o kojoj se WhatsApp grupi radi, ako je riječ o porodičnoj grupi, onda paze. Na njezine riječi nadovezao se princ William rekavši kako su mu rekli da mora izabrati nešto drugo umjesto patlidžana, jer on baš i nije primjeren.

 

”Najčešće sam koristio emotikon patlidžana, no morao sam malo odrasti, pa je sada to smiley s očima koje idu gore-dole i ustima”, rekao je William, dok je Kate rekla da najviše koristi emotikone srca, potom onog koji plače i na kraju histeričnog smijeha kada stvari krenu po zlu.

Na njihove izjave nisu ostali imuni voditelji Jordan North i Vick Hope, koje je Williamov odgovor prvo malo iznenadio, a zatim i oduševio.

 

North je rekao: ”On je rekao patlidžan, pa to je genijalno”, dok se Vick Hope nadovezala: ”Zna on što treba. Ima prljave misli.”

 

Kate i William inače su poznati po svom opuštenom ponašanju, a čini se da se iz godine u godinu kraljevski par sve više opušta, te javnosti želi pokazati da su i oni samo običan bračni par s normalnim svakodnevicama.

Pročitajte još