Šta će sve bivši muž Meghan Markle otkriti: Od problematične porodice, marihuane na vjenčanju, pa do vraćanja prstenja poštom

Piše: I. H.

 

Već neko vrijeme se priča da će Trevor Engelson, bivši muž Megan Markle, napisati memoare u kojima će pisati o njihovom kratkotrajnom braku.

Meghan (42) i filmski producent Trevor (46) bili su u vezi oko šest godina, vjenčali su se 2011., a rastali dvije godine kasnije. Nakon tog braka oboje su ponovo rekli sudbonosno ‘da‘ drugima. Meghan je udata za princa Harryja (39) od 2018. , a Trevor, koji je trenutno CEO produkcijske kuće Underground, oženjen je nutricionisticom Tracey Kurland od 2019.

 

Magazin Woman‘s Day nagađao je o čemu bi Trevor mogao progovoriti u memoarima, a da su te informacije nerazjašnjenje ili nepoznate javnosti, piše Mirror. Medijski komentator Neil Sean ukazao je na to da su agenti predložili Trevoru veliki novac u zamjenu da napiše memoare. Iako je nastavio sa svojim životom, mogao bi razmisliti o toj opciji.

 

Vraćanje prstenja poštom

Nadalje, magazin je nastavio sa špekulacijama šta bi moglo biti spomenuto u memoarima, prenosi Mirror. Primjerice, da je Meghan iznenadila Trevora s razvodom tako što mu je poslala zaručničko i vjenčano prstenje poštom. Dodano je kako bi Trevor mogao govoriti i o samom kraju braka za koji je kao razlog Meghan navela „nepomirljive razlike” 2013. godine. Pretpostavlja se da je bivši par okončao svoju vezu nakon njezinog preseljenja u Kanadu zbog serije „Suits”. Izvor navodi kako je Meghan bila potpuno druga osoba kada se preselila u Toronto zbog serije. Smatraju da se razvod dogodio „odjednom i naglo” zbog čega se Trevor možda i osjećao „iskorištenim”.

 

Marihuana na vjenčanju

Magazin nadalje navodi kako bi Trevor mogao pisati o detalju s njihovog vjenčanja. Ranije je bilo rečeno kako su gosti na njihovu vjenčanju dobili marihuanu kao poklon dobrodošlice, a vjenčanje se održavalo na Jamajci 2011. Posjedovanje droge bilo je u to vrijeme protuzakonito u zemlji, iako se vjeruje da je posjedovanje malih količina tada bilo sitno kazneno djelo.

 

„Zadnje što Meghan želi je da je povezuju s bilo kakvom vrstom ilegalne tvari”, rekao je izvor.

 

Nemilosrdno ambiciozna

Također, možda bi Trevor mogao komentarisati i Meghaninu izjavu iz 2017. godine kako nije znala puno o princu Harryju prije njihove veze. Izvor je rekao da je to „glupa tvrdnja”.

 

Woman‘s Day nadalje smatra da bi knjiga trebala otkriti i njezinu porodičnu prošlost uključujući to da je radije živjela s ocem Thomasom Markleom (79) nego s majkom Doriom Ragland (67) tokom jednog perioda odrastanja.

 

 

Posljednja tema koju magazin predlaže za memoare je Meghanina „nemilosrdna ambicija”. Smatraju da Meghan ne bi dobila ulogu u „Suitsu” da nije bilo Trevora koji joj je pomogao da dobije prethodnu ulogu u filmu „Remember me” (2010). Smatraju da je to njezina odskočna uloga.

 

„Dao joj je tu ulogu, dvije godine kasnije su se vjenčali, a nisu razmišljali o tome da će se ona dvije godine kasnije uputiti u Toronto zbog serije ‘Suits‘”, rekao je izvor.

Pročitajte još