Sve ljubavi Gorana Ivaniševića: Ljubio je Kraljicu svijeta, ali i poznatu TV voditeljicu, a danas je u sretnom braku s Nives

Piše: L. K. P.

Foto: Sasa Miljevic / Pixsell

Teniska legenda Goran Ivanišević (52) ponovo se našao u fokusu javnosti nakon što je u ponedjeljak navečer na društvenim mrežama otkrio da je tužio bivšu suprugu Tatjanu Dragović (45) od koje sada traži novac koji je zaradio prije i nakon braka, prenosi Večernji.hr.

– Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tokom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi, napisao je Ivanišević te naveo imena svojih advokata koji se, kako kaže, “ovim bave već dugo vremena”.

Goran je bivšu suprugu Tatjanu Dragović upoznao 1998. godine, nakon što je uočio na naslovnici američkog Cosmopolitana. Silno se trudio doći do njenog broja, a to mu je vrlo brzo pošlo za rukom. Njoj je tada bilo 18, a njemu 25 godina. Godinu dana kasnije doček Nove godine u Dubaiju za Tatjanu je bio poput bajke jer je na tom putovanju dobila zaručnički prsten. Nedugo nakon započeli su i zajednički život, uživali u putovanjima i vlastitim uspješnim karijerama.

Godine 2004. kao kruna njihove ljubavi stigla im je i kćerka Amber Marija. Zbog svega, Tatjana je odustala od karijere i posvetila se majčinstvu dok se Goran upustio u poduzetništvo. Nedugo nakon njihova su se imena u javnosti počela povezivati s drugim osobama, no oboje su to demantirali. Tri godine poslije kćerke, dobili su i drugo dijete, sina Emanuela.

Iako je sve sada izgledalo idilično, skandal je protresao Hrvatsku o Goranovom preljubu s voditeljicom Vanjom Halilović koji su snimljeni kako tokom noći izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića. U tom su se stanu našli i na Valentinovo, a fotograf ih je uhvatio dok je stavljao torbu u prtljažnik. Tatjana ga je nakon toga navodno, nakon žestoke svađe, izbacila iz stana.

Nakon toga, teniser se ispričao Tatjani javno.

– Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih. Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam je povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti. U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim prema nikome osim Tatjani i našoj djeci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali sudionici sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda – kazao je tada bivši teniser u javnoj isprici Tatjani koja mu je navodno odlučila oprostiti te su se preselili u Sjedinjene Američke Države.

A tamo su se odlučili i vjenčati nakon 10 godina. Skromna ceremonija, na koju je par stigao u crnom Bentleyju, održana je u italijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea (Sveta Marija Zvijezda Mora) u San Pedru. Osim Tatjanine kume Sanje Duggan u pratnji Frane Barbierija te Goranova kuma, vlasnika kluba People’s Petera Balova, zamijećena je samo Tanjina najuža porodica – majka Mira Pogačić, brat Igor i sestra Ivona. Goranovih roditelja Srđana i Gorane te sestre Srđane nije bilo. Razveli su se 2013. godine.

Foto: Sinisa Hancic

Inače, prva u nizu poznatih ljepotica koju je Ivanišević zaveo bila je Riječanka Danijela Mihalić Gračan. Danijela je davne 1990. osvojila titulu kraljice svijeta, a malo nakon toga prohodala je s Goranom s kojim je živjela u Monte Carlu. Danas je udata za nogometnog trenera Nenada Gračana s kojim ima tri kćerke. Nakon udaje posvetila se znanstvenoj karijeri, pa se tako danas može pohvaliti titulom prodekanice za poslovne odnose na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, na kojem radi i kao profesorica.

Nakon Danijele u Goranov život ušla je Tatjana, a potom i ranije spomenuta Vanja Halilović s kojom je teniser imao aferu. Posljednjih godina svoju mirnu luku pronašao je u radijskoj voditeljici Nives Čanović s kojom ima sina Olivera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

U bračnu luku uplovili su u tajnosti u decembru 2017. godine, a u septembru iduće godine na svijet je stigao i njihov sin. Njihova ljubav planula je 2016. godine, a za nju se saznalo nakon što je Nives na svom Instagramu objavila zajedničke fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.

Pročitajte još