Bivši suprug Monice Bellucci: Vincent Cassel ljubi 30 godina mlađu misicu

Piše: I. H.

Francuski glumac Vincent Cassel, nakon razvoda od supruge Tine Kunakey, u vezi je s australijskim modelom i bvišom misicom brazilskog porijekla.

Akteri najnovije ljubavne priče nastale pod brazilskim suncem na prelijepim pješčanim plažama Rio de Janeira, su proslavljeni francuski glumac, 56-godišnji Vincent Cassel i australijska ljepotica, 27-godišnja bivša misica i model Narah Baptista koji su se poput tinejdžera zabavljali na plaži.

Glumac je sa sobom ponio dasku za veslanje na kojoj je provozao svoju dragu. U novu vezu Vincent Cassel, junak brojnih holivudskih akcijskih hitova, se upustio svega par mjeseci nakon što se razveo od svoje druge supruge, modela Tine Kunakey, s kojom je dobio 4-godišnju kćerku Amazoniju. Glumac se s njom preselio u Brazil zbog njegove fascinacije tom zemljom, koja uključuje i njegovu strast prema borilačkim vještinama, a posebno capoieri koja uključuje elemente borilačkih vještina, igre, muzike i plesa.

Narah je na dasci zaljubljeno gledala svog dragog, upijala svaku njegovu riječ i očito se ludo zabavljala, a u jednom trenutku je izvadila vodootporni fotoaparat i uslikala Cassela u akciji. Svi koji su vidjeli njihove zajedničke fotografije zaključili su kako Narah nije samo vršnjakinja, nego i slika i prilika Casselove bivše supruge.

Narah Baptista odrasla je u australijskom Queenslandu, a njezina ulaznica u svijet mode i ljepote bilo ja australijsko natjecanje za Miss Universe čija je finalistica bila 2020.

Nakon toga potpisala je ugovor s agencijom Chic Management iz Brisbanea, te se na kraju preselila u Brazil gdje je upoznala Vincenta Cassela. I to baš u trenutku kad je njegovom drugom braku s trideset godina mlađom suprugom Tinom Kunakey došao kraj. Da se nešto događa postalo je jasno kad je Cassel preko noći sa svog profila na Instagramu obrisao sve njezine fotografije, a njegov potez kopirala je i Tina Kunakey, koja je u aprilu proslavila 26. rođendan.

“Rastali su se prije nekoliko sedmica i njihovoj vezi očito nema spasa, a Tini je srce slomljeno”, izjavio je anonimni izvor upućen u situaciju.

Vincent Cassel i Tina Kunakey vjenčali su se u Bidartu, na jugozapadu Francuske u augustu 2018.

Vincent Cassel iz svog prvog braka, s kolegicom Monicom Bellucci, ima dvije kćeri, 13-godišnju Léonie i 19-godišnju kćer Devu Cassel, koja je jesenas na milanskom Fashion Weeku nosila reviju Dolce&Gabbane, brenda čije je zaštitno lice.

 

Pročitajte još