Ovako je zapravo Suzana Mančić izgledala u mladosti, fotografija sve govori

Piše: L. K. P.

Nakon enormnog uspjeha koji je postigla zahvaljujući izvandrednim vokalnim sposobnostima, Suzana Mančić oprobala se u ulozi voditeljice i postala najpoznatija „Loto djevojka“.

Iako će u novembru napuniti 67. godina izgled Suzane Mančić inspiracija je damama širom regiona koje se pitaju da li je takva bila i u mladosti.

Kada se njena fotografija iz mlađih dana pojavila na društvenoj mreži Instagram, izgled Suzane Mančić mnoge je ostavio bez daha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

Od prvog pojavljivanja na javnoj sceni atraktivna plavuša zračila je ljepotom, harizmom i pozitivnom energijom, a širok osmijeh je i tada bio njen zaštitni znak.

Izgled Suzane u mladosti naišao je mahom na pohvalne komplimente, a voditeljica ne krije da zahvaljujući tretmanima njena koža i danas blista punim sjajem.

– Žena koja je izabrala da se bavi javnim poslom nema pravo na opuštanje, već uvijek mora imati u vidu da konkurencija ne spava. Ako živiš od svog lica, onda moraš da mu posvetiš maksimalnu pažnju.Pogledajte, recimo, Cher, Jane Fondu ili Sofiju Loren. Sve su to žene koje su zašle u „lijepe” godine, ali i dalje izgledaju besprijekorno – izjavila je jednom prilikom.

Pročitajte još