Robert De Niro otkrio kako se snalazi kao otac u 81. godini

Piše: L. K. P.

Robert De Niro dobio je sedmo dijete u maju ove godine. Njegova 45-godišnja partnerica Tiffany Chen rodila je kćerku Virginiju, a glumac je sada otkrio kako se kao 80-godišnjak snalazi s novorođenčetom. Otkrio je da Tiffany brine o djetetu više od njega.

– Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne dižem teške stvari. Tu sam, podržavam svoju djevojku, ali ona obavlja posao. I imamo pomoć, što je tako važno, rekao je za The Guardian. Napomenuo je da je njegov odnos s bebom drukčiji nego s odraslom djecom i unucima.

– Ne razgovaram s odraslom djecom onako kako razgovaram sa svojom bebom ili na način na koji razgovaram sa svojom 11-godišnjakinjom, iako je prilično pametna, dodao je.

U maju je glumac ispravio novinara ET Canade koji ga je oslovio kao “oca šestero djece”. “Upravo sam dobio sedmo dijete”, rekao je tada.

Prvo dijete De Niro je dobio 1971., kada je usvojio Drenu De Niro, kćerku glumice Diahnne Abbott s kojom je kasnije dobio i sina Raphaela. S bivšom djevojkom Toukie Smith dobio je blizance Aarona i Juliana, a s Grace Hightower ima sina Elliota i kćerku Helen.

Pročitajte još