Šoping vodič: Najbolje Guess kombinacije za jesen

GUESS

Piše: Redakcija

Pored promjene vremena, jesen nam donosi i smjenu odjevnih komada u našim ormarima. Tople i zagasite nijanse, prilagođene novim modnim trendovima, nas čekaju i ove sezone. Tu su i urbani modeli zanimljivih krojeva i materijali koji će obilježiti toplije kombinacije. Ako se još uvijek niste pripremili za nadolazeći period, Guess vam donosi inspiraciju za jedinstvene jesenje outfite.

Suknja Džemper Čizme Kaiš Torba

Jedan od glavnih aduta nove sezone jeste džemper-rolka, koja se lako uklapa u različite stilove. Ona može biti dio poslovnih kombinacija, ali i onih ležernijih, svakodnevnih. Guess džemper dolazi u omiljenoj jesenjoj nijansi, braon, te nećete pogriješiti ako ga uparite sa suknjom od eko kože, čizmama, kaišem u istoj boji i torbicom.

Jakna Farmerke Kapa Čizme Torba

Jakna od prošivenog najlona u trendu je već nekoliko sezona, te je kreativni tim brenda Guess odlučio da u okviru kolekcije za jesen 2023. ima svoje novitete. U pitanju je vanvremenski komad koji, za mnoge trendseterke, predstavlja oličenje udobnog i cool stila. Kombinacija sa farmerkama pravi je klasik ulične mode, a tu su i čizme za nadolazeće kišne dane, kapa sa dva lica i torbica da upotpune outfit.

Haljina Salonke Torba

Za malo svečanije prilike neka vaš izbor bude lepršava haljina dugih rukava sa leopard printom koju možete iskombinovati sa braon antilop salonkama i torbom u istoj nijansi.

Dolaskom jeseni uglavnom posegnemo za udobnom, a trendy odjećom koju je jednostavno kombinovati. Za svakodnevne užurbane poslovne trenutke ili odlazak na kafu sa prijateljima biće vam potrebnan kvalitetan džins, teksas košulja i čizme.

Košulja Farmerke Čizme Torba

Komade iz ljetne Guess kolekcije možete pronaći u Guess Jeans i Fashion&Friends prodavnicama u šoping centru Delta Planet u Banja Luci, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Pročitajte još