Margot Robbie opet najljepša i najuspješnija: Drugu godinu za redom na vrhu

Piše: L. K. P.

Maxim Australia objavio je svoju godišnju listu za ovu godinu na čijem se vrhu našla Margot Robbie (33), čija holivudska karijera nastavlja sjajiti nakon izlaska njenog najnovijeg filma ‘Barbie’.

Glumici je ovo inače druga godina za redom da je na vrhu Maxim Hot 100 liste, dok se na 18. mjestu iste našla i supruga Kanyea Westa, Bianca Censori, kako piše Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Inače, australska zvijezda Margot utjelovila je ulogu Barbie koja je zaludjela svijet, a uz to je imala i producentsku ulogu. Robbie je producirala film preko svoje produkcijske tvrtke LuckyChap Entertainment koju je osnovala 2014. sa svojim suprugom Tomom Ackerleyem.

Barbie obara sve rekorde u kino dvoranama, a film je prošle sedmice probio granicu od milijarde dolara zarade. Zarada u kino dvoranama ide u korist Robbie, a otkriveno je i kako bi mogla zaraditi čak 50 miliona dolara od ovog filma.

Podsjetimo, svoju karijeru započela je 2008. godine u seriji ‘Susjedi’, a veliku ulogu imala je u filmu ‘About time’.

Njen ‘veliki proboj’ u glumačku industriju bila je uloga u filmu ‘Vuk s Wall Streeta’ 2013. godine. Glumila je suprugu glavnog lika kojeg je glumio Leonardo DiCaprio (48).

Pročitajte još