Karleuša oduševila u prozirnoj haljini: Pažnju odvukao neobičan detalj na licu

Piše: I. H.

Photo: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

 

Srbijanska pop diva snimljena je tokom dolaska na Pink TV, gdje je gostovala u regionalnoj emisiji Hit Tvit.

Pjevačica je pozirala u crnoj prozirnoj haljini brenda Gucci ispod koje je nosila crne visoke gaće i grudnjak. Uz to je kombinovala prozirne salonke s crnim detaljima i mini torbu u  istoj nijansi.

 

Kosu je raspustila, a ono što je svima u oči upalo jesu njezine bijele obrve. Također, Jelena je stavila svijetlo plave leće koje su njezin pogled učinile hladnijim i ozbiljnijim. Pred tamošnjim fotografima pozirala je nasmiješena.

 

Photo: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Photo: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Na svom Instagram profilu također je podijelila dva videa u navedenoj kombinaciji.

 

Karleuša je posljednjih dva mjeseca često u medijima zbog svoja dva nova albuma “Alfa” i “Omega” koji su postigli ogromnu slušanost.

Zbog toga se na društvenim mrežama osvrnula na svoje kolege s estrade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

“Ako se uzme u obzir da su na oba albuma sve pjesme hitovi (a to je 19 pjesama) i da je moj vizuelni i modni utjecaj i inovacija teško nadmašiva kategorija, nisam sigurna da u narednih nekoliko godina neko treba snimati album i slikati se za isti na ovim prostorima, a da ne ispadne smiješan i da se ne upoređuje sa mnom. Kada je riječ o videoprodukciji, tu je i nekoliko godina malo. Bolje da ne snimaju više nikad”, napisala je tada.

 

Inače, svoje fanove često časti i seksi prizorima na Instagramu, na kojem je prati 2,4 miliona ljudi, a često je i na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija.

Pročitajte još