Magnet za žene: Sin Dragane Mirković je markantan i zgodan momak, a evo čim se bavi

Piše: I. H.

Dragana Mirković je jedna od najvećih balkanskih zvijezda, a poznata je po tome da vodi jedan normalan život bez skandala. U sretnom je braku sa Tonijem Bjelićem s kojim ima dvoje djece kćerku Manuelu i sina Marka.

 

Iako su se oboje nasljednika folk dive dugo držali podalje od očiju javnosti, posljednjih nekoliko godina postali su izuzetno popularni kada su počeli da se eksponiraju na društvenim mrežama, a sin Dragane Mirković posebno je omiljen među pripadnicama ljepšeg pola.

 

Dvadesetdvogodišnji mladić izbjegava skandale i vodi prilično miran život, ali se svojih hobija čvrsto drži. Strastveni je ljubitelj skupocjenih automobila, posebno formule 1, a u svojoj kolekciji ima rolls royce koji košta 400.000 eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

 

Ovaj automatik ima čak osam brzina, a u njemu se nalazi i kamera za skeniranje puta koja pomaže vozilu da predvidi nepravilnosti na putu.

 

Marko je veoma aktivan na društvenim mrežama gdje često dijeli trenutke iz privatnog života, te smo tako zaključili da voli da trenira i dosta vremena provodi u teretani, ali i da je od majke naslijedio talenat za muziku.

 

Sin popularne pjevačice komponuje, te majku često prati na nastupima.

Iako Dragana ne krije koliko je ponosna na svog nasljednika, jednom prilikom se osvrnula na glasine o njemu.

“Ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin pristojno izgleda i to je uredu, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A djevojke i treba da ga vole. Što se tiče kolegica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba”, istakla je pjevačica koja je, također, dodala da nema posebne kriterijume za buduću snahu, već da joj je prvenstveno važno da njen sin bude sretan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

Dragana je, također, istakla da smatra da je njen sin veoma mlad za ženidbu, ali ako bude novosti po tom pitanju rado će obavijestiti medije.

Pročitajte još