Zavirite u dom Gorana Ivaniševića kojeg traži od bivše supruge: Ovakav luksuz se rijetko sreće

Piše: I. H.

Ovih dana u regionalnim medijima glavna tema je stan Gorana Ivaniševića koji Novakov trener traži od bivše supruge Tatjane Dragović i kćerke Amber Marije.

 

On se u noći između ponedeljka i utorka obratio javnosti otvorenim pismom na Instagramu, gdje je progovorio o odnosu sa bivšom partnericom koja je, prema njegovim riječima, mimo zakona prisvojila nekretninu koju su zajedno stekli.

 

Tatjanina i Goranova ljubav trajala je sedamnaest godina, a razveli su se 2013. godine ostavši u lošim odnosima. Tokom braka dobili su djecu, Amber Mariju i Emanuela, a sporni stan Gorana Ivaniševića prepisan je na njegovu dvadesetogodišnju kćerku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

 

Luksuzni penthouse od nevjerovatnih 210 kvadrata koji posjeduje šest spavaćih soba nalazi se  u samom centru Zagreba, a tu sada borave Tatjana i njen drugi suprug Vlaho Arbulić.

 

Bivši supružnici zajedno su renovirali stan, a tada su mediji prenosili da je rekonstrukcija trajala oko tri godine zbog čega su se komšije konstantno bunile.

 

Noletov trener je čak pomišljao da penthouse proda za nevjerovatnih milion i po eura, međutim, odustao je u posljednjem trenutku.

Njegova bivša supruga nerijetko na društvenim mrežama objavi fotogarafiju iz porodičnog doma, pa tako imamo prilike da vidimo da je stan oko kojeg se sudskim putem bori sa Goranom veoma prostran, a pogled se pruža na cijelu hrvatsku prijestolnicu.

 

Dominira moderan stil, sa bijelim i sivim tonovima. Prostorija je osvjetljena sa dvije strane, ima bijele zidove, parket širokih dimenzija, tamnosivi kauč i zavjese u svijetlijoj nijansi, okrugli sto s gornjim dijelom od mermera, veliki televizor, kamin, cvjetne ukrase…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

Trpezarija je, takođe, u savremenom maniru, sa neobičnim lusterom zlatnih tonova, dugim mermernim stolom, sivim tepihom. A i spavaća soba i prostrano kupatilo, također, pucaju od raskoši.

Pročitajte još