Adele otkrila da ne pije alkohol već tri mjeseca: Ovo je preteško

Piše: I. H.

Popularna britanska pjevačica Adele je na svom nastupu u Las Vegasu otkrila da već tri i po mjeseca ne pije alkohol. Doduše, priznala je da joj nije nimalo zabavno i da joj alkohol nedostaje.

 

“Već tri i po mjeseca ne pijem alkohol, tako da uživaj u svom viskiju”, poručila je u razgovoru fanu, te dodala kako se osim alkohola odrekla i kofeina.

 

Pjevačica je priznala i da je u svojim dvadesetima bila na rubu alkoholizma, a prije nešto više od pola godine otkrila je da je za vrijeme izolacije zbog Covida jednom do popodneva popila četiri boce vina, a godinu prije toga u jednom od izlazaka je pretjerala s alkoholom pa zaplesala u grudnjaku s plesačicama – i pritom se čudila kako svi znaju ko je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Iako su mnogi pomislili kako se radi o trajnom odricanju od alkohola, Adele je najavila kako će napraviti “pauzu” kako bi proslavila 11. rođendan svog sina Angela.

 

“Pred nama je naporna sedmica jer mu je rođendan. Jako smo slični, pa svoj rođendan, baš kao i ja, shvata vrlo ozbiljno. Dakle, radi se o slavlju koje će potrajati barem sedam dana, a moglo bi se produžiti na cijeli mjesec. Mislim da bi svi trebali tako”, komentarisala je Adele.

 

Sina Angela dobila je u braku s humanitarcem Simonom Koneckim s kojim je započela vezu 2011. godine. Sin im se rodio 2012., a par se razišao 2019. godine. Ipak, službeno su se razveli tek dvije godine kasnije pri čemu problem nije bio dogovor oko starateljstva, već oko imovine – radilo se o bogatstvu od 140 miliona funti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Pjevačica je već dvije godine u sretnoj vezi s 41-godišnjim Richom Paulom, sportskim agentom za kojeg se i zaručila, a nedavno je svojom izjavom dala naslutiti i da su se vjenčali u tajnosti. Naime, na koncertu je na natpis “Želiš li se udati za mene” koji je držala jedna obožavateljica, Adele direktno odgovorila: “Strejt sam, a i moj suprug je ovdje večeras”.

Pročitajte još