Veliki modni okršaj: Snahe Đoković odmjerile snage

Piše: L. K. P.

Jelena i Saška Đoković imaju veoma težak zadatak. Ove dvije dame uvijek moraju da budu sređene i spremne budući da im životni tempo zadaje česta pojavljivanja u javnosti, ali i u slučaju da ih iznenadi neki paparaco. Samim tim modni kiksevi nisu dopušteni, a njih dvije se svojski trude da zadrže titule trendseterki, pa se njihov modni duel sam nametnuo.

Jelena, supruga Novaka Đokovića oduvijek slovi za ženu od stila. Njen pečat su klasični komadi garderobe kojima je ona vjerna dugi niz godina, a u zavisnosti od prilike, ona bira manje ili više svečane komade.

Jelenu najčešće viđamo u pencil suknjama koje su polako, ali sigurno postale njen zaštitni znak. Ona ih ima u najrazličitijim bojama, a uz njih najradije kombinira elegantne košulje. Gotovo bez izuzetka Jelena nosi salonke, ponajviše u nude boji, dok joj je šminka diskretna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Poznato je da Noletova supruga voli prirodan izgled, pa se toga drži i kada je riječ o frizuri, njena parola glasi – što jednostavnije, to bolje.

S druge strane, supruga Đorđa Đokovića Saška, prije udaje imala je znatno drugačiji stil od onog koji danas nosi. Ona je birala dosta izazovnije komade, jarke boje, kao i kreacije sa animal printom.

No, da se primjetiti da se to u posljednje vrijeme promijenilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAASH (@saash.official)

Saška sve češće nosi ležerne pantalone kao i košulje, ali stajling voli da upotpuni interesantnim aksesoarima, poput šešira ili sunčanih naočala.

Za razliku od Jelene, Saška voli nešto dramatičniju šminku, a kada je riječ o frizuri najradije nosi valovitu kosu.

Pročitajte još