Glumica iz Bibinog svijeta doživjela transformaciju: Napokon sam zadovoljna svojim tijelom

Piše: I. H.

Hrvatska glumica Ana Begić Tahiri, koja je bosanskohercegovačkoj publici poznata po ulozi Bibe iz istoimene serije, u posljednje vrijeme privlači pažnju javnosti svojom velikom transformacijom.  Naime, ova 44-godišnja glumica je izgubila čak 15 kilograma, a novu figuru ponosno je pokazala i na modnoj reviji ELFS u Zagrebu, na kojoj se pojavila u uskoj kožnoj haljini u kojoj je bila magnet za poglede.

 

Ana se na svom profilu na Instagramu čak i našalila na račun svog stajlinga.

“Obukla sam se u fejk kožu da se još jače znojim jer je danas ipak Svjetski dan menopauze”, napisala je.

Inače, glumica je morala izgubiti kilograme zbog zdravlja, o čemu je govorila i u emisiji Zdravlje na kvadrat.

 

“To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine iako su mi rekli, kad uđeš u četrdesete, to ti je najljepši period života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Ne mogu sad reći sto posto da me vakcina satrala, ali su mi se neke stvari zakomplikovale i, eto, jedan teški hormonalni poremećaj. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene”, ispričala je Ana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

Jednom prilikom otkrila je i da je za taj uspješan proces mršavljenja zahvalna porodici koja joj je bila najveća podrška.

 

“Mogu reći da sam napokon, nakon dugo vremena, zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku, koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima”, napisala je na Instagramu.

 

Ana je od 2010. godine u sretnom braku s Danijelom Tahirijem, s kojim je 2011. dobila kćerku Lanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

Pročitajte još