Meryl Streep se razvodi nakon 45 godina braka, sve je šokirao ovaj detalj o njima

Piše: L. K. P.

Oskarovka Meryl Streep i njen suprug Don Gummer, s kojim je bila u braku 45 godina, žive odvojene živote, piše Page Six.

Don Gummer i Meryl Streep razdvojeni su više od šest godina, i iako će uvijek brinuti jedno za drugo, odabrali su živjeti odvojene živote, rekao je glasnogovornik holivudske glumice.

Par je posljednji put zajedno viđen na crvenom tepihu 2018. godine, na dodjeli Oscara. Glumica, koja se pojavila na dodjeli nagrada Princesa de Asturias 2023., ipak nije odlučila skinuti vjenčani prsten.

Poznata glumica i kipar u braku su dobili četvero djece: pjevača i tekstopisca Henryja Wolfea (43), glumice Mamie Gummer (40), Grace Gummer (37) i Louisu Jacobson (30).

Od nekretnina, par ima farmu u Connecticutu, a dijelili su prostrani stan u potkrovlju u New Yorku, koji su na kraju prodali u za 15,8 miliona dolara, a odvajanje od nekretnine, priznala je, nije lako podnijela.

-U ljetnim danima bavila sam se vrtlarenjem pod zvijezdama, a zimi bih sjedila uz vatru u kaminu dok se snijeg gomilao na terasi. Ovo je za nas bio sjajan dom i nadam se da će druga porodica sada moći uživati u njemu koliko smo i mi, izjavila je glumica o već bivšem stanu kojim dominiraju parket od brazilskog oraha, namještaj neutralnih boja i tri metra široka terasa koja se prostire s tri strane penthousea.

Stan od 372 kvadratna metra nalazi se u zgradi gdje je do 2017. živjela i glumica Gwyneth Paltrow, a zgrada uključuje privatni fift koje vodi izravno u predvorje, fitness centar, vratara 24 sata, sobu za bicikle, vrt i garažu.

Podsjetimo, kad su slavnu glumicu pitali za tajnu njenog dugog braka, Streep je u intervjuu za Vogue 2002. izjavila: ‘Dobra volja i spremnost na popuštanje – i šutnju s vremena na vrijeme.’

Pročitajte još