Vera Wang otkrila tajnu nevjerovatnog izgleda u 74.oj godini: Samo jedna stvar čovjeka može održati mladolikim

Piše: I. H.

 

Američka modna dizajnerica Vera Wang, kao da je pronašla nepresušan izvor mladolikosti, obzirom da u 74.-oj godini sa nevjerovatnom figurom izgleda fantastično. Iako mnogi, doslovno, ne mogu vjerovati da će za koji mjesec napuniti 75.-tu, Vera to ponosno ističe, a sada je otkrila šta voli jesti te kaže da je takva prehrana održava mladolikom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Wang kaže da se ne ustručava pojesti brzu hranu, a voli popiti i koktel s votkom.

 

“Jedem McDonald’s, apsolutno. Naručujem ga svaki dan, otprilike dvije sedmice, a onda promijenim prehranu”, otkrila je Vera svoj režim prehrane za Page Six. Istakla je da je veliki ljubitelj i krofni punjenih kremom i šećerom.

 

Kaže da naporno radi na sebi.

 

“U suštini, radila sam cijeli život, tako da je zapravo posao kriv za to”, kazala je Wang te istakla da misli kako marljiv rad održava ljude mladima.

 

 

“Radim jako puno, odgojila sam dvije kćerke. Mislim da je držati sebe zauzetim najbolji lijek za dobro zdravlje”, rekla je.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Jedna od omiljenih dizajnerica vjenčanica

 

Sa 23 godine, Vera je postala tada najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue. Na toj je poziciji bila 16 godina, nakon čega je prešla na mjesto glavne dizajnerice za Ralph Lauren.

 

Njezin brend prvu je trgovinu otvorio na aveniji Madison 1990., a zatim je Vera postala jedna od omiljenih dizajnerica vjenčanica na svijetu. Danas, osim vjenčanica, njezin brend proizvodi i odjeću za svaki dan, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Pročitajte još