Ko je doktor kojeg ljubi Sofia Vergara: Sličan je njenom bivšem, a iza sebe ima brak s glumicom

Piše: L. K. P.

Iako su je već povezivali s drugim muškarcima, ovo je prvi put da je viđena s nekim nakon što se razvela od glumca Joea Manganiella. Sofia Vergara stigla je u restoran Funke na Beverly Hillsu u seksepilnoj kombinaciji – nosila je zavodljiv, čipkasti korzet i baršunaste hlače, ali ovog puta je više od njene modne kombinacije znatiželju privukao njen pratitelj.

Naime, na proslavu rođendana Kim Kardashian stigla je u društvu Justina Salimana, ortopedskog hirurga kojem je Daily Mail već dao nadimak “srebrna lisica” (Silver Fox) zbog prosjede kose. Fanovi su oduševljeni njenim “korakom naprijed” nakon razvoda, a mnogi su primijetili da je njen novi izabranik sličan Jerryju Seinfeldu, dok su ga neki usporedili i s njezinim bivšim partnerom Nickom Loebom.

 

Iako nije naviknut na toliku pažnju fotografa kada dolazi u restoran, Justin ipak nešto zna o ljubavi s glumicama jer je s jednom bio u braku. Iza kiruruga je brak s glumicom Bree Turner, poznatom po ulogama u “Grimm”, “The Ugly Truth”, “Smashed” i “Just My Luck”. Par se razišao 2018. godine nakon 10 godina ljubavi, a zajedno brinu o dvoje djece – Deanu i Stelli.

Sofia Vergara pak je u julu ove godine otkrila da se nakon sedam godina braka razvodi od gumca Joea Manganiella koji je u međuvremenu već krenuo dalje. Nedavno je uhvaćen kako se na ulici strastveno ljubi s novom djevojkom, glumicom i voditeljicom Caitlin O‘Connor.

Pročitajte još