Zavirite u čisti luksuz Lepe Brene: Nekad je živjela u skromnom domu

Piše: I. H.

Obzirom da već decenijama Lepa Brena važi za najveću balkansku zvijezdu, bilo je i za očekivati da uživa u svili i kadifi. A, da je zaista tako, dokaz je njen dom na Bežanijskoj kosi.

Njena kuća na Bežanijskoj kosi, u elitnom beogradskom naselju, čisti je luksuz. U glavnoj kući nalazi se nekoliko salona, brojne spavaće sobe i kupatila. Sve je to folk diva, uz pomoć stručnjaka, uredila po svom ukusu, osim jedne sobe. Jedino je prostrana kuhinja uređena po željama i zamislima njenog supruga Bobe, koji je u njoj suvjereni vladar.

Pored glavne kuće, u prostranom dvorištu nalazi se i još nekoliko pomoćnih. Jedna je namijenjena za poslugu, dok se u drugoj nalazi bazen i tursko kupatilo. Vila Živojinovića smještena je na placu od oko pet hiljada kvadratnih metara.

Međutim, pjevačica nekad nije mogla ni da nasluti da će živjeti u ovakvom luksuzu. Kako sama priznaje, odrastala je u skromnoj, radničkoj porodici, u malom stanu, ali punom ljubavi.

„Uživala sam u čarima normalnog, običnog, svakodnevnog života. Malo sam kuhala, sredila sam kuću, dala sam sve stvari što mi ne trebaju. To se danas kaže feng šui, a ja sam odrasla u porodici gdje moja mama nije znala šta je to, nego smo mi svake godine krečili, spremali zimnicu“, otkrila je Brena jednom prilikom.

„Odrastala sam uz roditelje, sestru i brata, u stanu u Brčkom. Kada pomislim na period odrastanja sjetim se divnih jutara i prelijepog mirisa koji je dopirao iz kuhinje dok je moja mama spremala doručak. Zatim bi sjela za mašinu, počela da šije i pjeva sevdalinke“, otkrila je folk diva dio tople porodične atmosfere koja je nekada vladala u njenom brčanskom domu.

Na Breninom Instagram profilu nalazi se jedna fotografija sa ocem Abidom, koja je nastala upravo ispred njenog stana u Brčkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pročitajte još