Ovo su roditelji Željka Joksimovića: Od oca je naslijedio upornost, a od majke ljubav prema životu

Piše: I. H.

Iako važi za jednog od najboljih regionalnih vokala i kompozitora, Željko Joksimović je uspio da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, pa malo ko zna kako njegovi roditelji izgledaju.

 

Slavni pjevač odrastao je u Valjevu gdje je završio Valjevsku gimnaziju. Fakultet muzičkih umjetnosti završio je u Beogradu, a roditelji, Vesna i Branislav, bili su mu velika podrška.

 

Kada je u ranoj mladosti odlučio da se oženi, roditelji Željka Joksimovića se nisu bunili, pa iako je brak sa tadašnjom suprugom Vesnom kratko trajao, on i danas privlači veliku pažnju javnosti.

 

Razlog za to leži i u činjenici da su i njegovi roditelji ostali u dobrim odnosima sa bivšom snahom.

 

“Vesna često sa njihovom kćerkom Minom dolazi u našu vikendicu u Valjevu. Uvijek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao kćerka”, otkrila je Željkova majka u jednom od rijetkih intervjua koje je dala.

Obzirom da roditelji slavnog pjevača imaju odličnu komunikaciju sa bivšom snahom, mnoge je zanimalo kako se slažu sa njegovom sadašnjom suprugom, Jovanom Joksimović.

 

“Jovana je potpuno tip djevojke kakve Željko voli. Jedno vrijeme sam je viđala baš često, bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće”, udaljile smo se.

 

Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i od tada je među nama neka distanca”, rekla je tada Vesna Joksimović, prenosi „Svet“.

U periodu koji je uslijedio nakon toga, ni svekrva ni snaha nisu željele da govore o svom odnosu, međutim, na proslavi pjevačevog pedesetog rođendana, Jovana je srdačno dočekala njegove roditelje, te se pretpostavlja da su nesuglasice ostavili iza sebe.

Pročitajte još