Aleksandra Prijović oduševila fotografijom na društvenim mrežama: Evo kako je izgledala sa 14 godina

Piše: I. H.

Najtraženija zvijezda regije odlučila je iznenaditi brojne pratitelje na društvenim mrežama svojom fotografijom iz prošlosti.

 

Naime, Aleksandra Prijović je na iznenađenje mnogih objavila svoju fotografiju iz 2009. godine. Na fotografiji je prikazana tinejdžerka koja pozira sjedeći na krevetu, a očit je i njen prirodan izgled. Pjevačica je tada imala samo 14 godina, imala je tanke obrve i punije lice, a samo tri do četiri godine kasnije, prijavila se na “Zvezde Granda” i započela zavidnu karijeru.

U “Zvezdama Granda”, Prijović je osvojila četvrto mjesto, a još s 13 godina snimila je dvije pjesme. Aleksandra je odrasla u skromnom domu u Hrvatskoj u Belom Manastiru, a čim je od muzike počela zarađivati, novac je davala porodici kako bi ulagali u renoviranje kuće. Osnovnu školu je završila u Belom Manastiru i bila je izvrstan učenik, a završila je samo tri razreda Druge srednje škole, jer se fokusirala na karijeru.

 

Aleksandra je u braku s posinkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem s kojim ima sina Aleksandra. Par se vjenčao u junu 2018. godine, a u martu sljedeće godine dobili su sina. Osim što su partneri, Filip je Aleksandrin saradnik i piše joj tekstove i muziku za njezine pjesme.

 

 

Uspjeh ove popularne pjevačice započeo je hit pjesmom 2015. godine “Za nas kasno je”, čiji spot na YouTubeu ima 6,5 miliona pregleda, ali njezin nastup uživo na Grand TV-u ima 80 miliona pregleda, što je ukupno 86,5 miliona pregleda.

Pročitajte još