Ona je slomila srce najpoželjnijem turskom glumcu

Piše: L. K. P.

Jedan od najpoželjnijih turskih glumaca Can Yaman zaludio je cijeli region. On je tiha patnja mnogih žena, a i njemu je jedna slomila srce.

Bivša djevojka Can Yaman bila je jedna od najprovokativnijih sportskih novinarki i voditeljica na svijetu Diletta Leotta.

Romansa je započela ubrzo nakon što je glumac stigao u Italiju zbog snimanja serije „Sandokan”, a spojili su se preko društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Iako su isplivale slike u javnost na kojima su izgledali nevjerovatno zaljubljeni, njihova ljubavna priča je bila kratkog daha, mada se nagađalo da su upoznali porodice partnera, kao i da se spremaju za ozbiljnije korake u vezi.

Voditeljica je krajem 2020. bila u centru medijskog skandala nakon nagađanja da je provela novogodišnju noć sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem. Tada su snimali reklamu za fitnes firmu, a ubrzo nakon toga jahta švedskog fudbalera viđena je kod Sen Tropea, gdje je boravila i Diletta.

Bivša djevojka Cana Yamana je u međuvremenu započela romansu sa bivšim golmanom Liverpula Lorisom Karijusom. A nedavno se ostvarila i u ulozi majke.

Kada je svojevremeno govorio o svojoj idealnoj ženi, Can je rekao da one koje se ponašaju kao muškaraci ili one koje su previše glasne nikada neće privući njegovu pažnju, a ne privlače ga ni misteriozne žene. Privlače ga one koje su vesele i da mu je jako važna energija koju imaju, uz miris i boju glasa.

Pročitajte još