Konstrakta izazvala veliko oduševljenje stajlingom: Ovakvu kombinaciju može iskopirati svaka dama

Piše: I. H.

Beogradsku premijeru novog ostvarenja Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule”, obilježile su brojne javne ličnosti koje su prošetale crvenim tepihom te večeri.

 

Među njima je bila i prošlogodišnja predstavnica Srbije na „Euroviziji”, Ana Đurić Konstrakta, koja je još jednom pokazala da je ostala vjerna svom prepoznatljivom stilu.

 

Konstraktin stajling na ovom događaju bio je veoma efektan, a opet jednostavan, spoj svega što ona voli.

 

Ova umjetnica se opredijelila za dvodijelni komplet sastavljen od komada neutralnih šampanjac tonova, a gornji dio je elegantna zatvorena majica podvrnutih rukava, dok su pantalone duboke, lagane i blago lepršave.

Ata images

Oba komada su šireg kroja, a u skladu s trendom za koji modni stručnjaci kažu da će apsolutno dominirati ove jesenje i zimske sezone, jer imaju metalik odsjaj.

 

Ana je poznata kao neko ko ne voli pretjerano da eksperimentiše, pa se i ovog puta odlučila za prepoznatljivu visoku punđu kao i crveni ruž koji je postao njen zaštitni znak.

Ata images

Iako se muzička zvijezda odlučila za neutralne nijanse, materijal ovog kompleta kao i metalik odsjaj daju posebnu draž cjelokupnom izgledu, te bi neka jača boja bila još upečatljivija.

 

Konstraktin stajling naišao je samo na pozitivne kritike modnih stručnjaka, koji su se složili s tim da ona ne griješi. Ne odstupa od svog autentičnog stila i zadaje modne lekcije svakim novim pojavljivanjem u javnosti, što je, svakako, za veliku pohvalu.

 

Pročitajte još