Zavirite u dom Svetlane Cece Bojković: Inspiraciju pronašla u “Boljem životu”

Piše: L. K. P.

 

Glumica Svetlana Ceca Bojković ostvarila je brilijantnu karijeru, ali jedna od najupečatljivijih uloga je ona koju je tumačila u seriji „Bolji život“.

Istaknuta dramska umjetnica koja živi u samom srcu Beograda, jednom prilikom istakla je da nikada nije patila od luksuza i da joj je jedino bitno da živi u centru, gdje je i odrasla, a gledajući fotografije da se primjetiti da stan Cece Bojković pomalo ima sličnosti sa stanom iz pomenute serije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

– Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvijek željela. Ali ja sam tako i odrasla – u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim. To je moj životni krug – istakla je glumica svojevremeno za srbijanske medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Dom Cece Bojković nalazi se u ušuškanom potkrovlju jedne stare autentične zgrade, gdje se vratila nakon nekoliko godina života u Finskoj koje je provela sa svojim suprugom Slavkom Kruljevićem koji je bio ambasador.

Iz malog hodnika ulazi se u prostran dnevni boravak iz kojeg se nastavljaju kuhinja i trpezarija, a kroz spavaću sobu stiže se do terase.

U domu Cece Bojković nalaze se pažljivo birani komadi namještaja klasičnog dizajna i brojne umjetnine, dok zidove krase umjetničke slike.

– Ne volim ultramoderne nijanse, pa samim tim ni psihodelične kombinacije prilikom bojenja zidova. Nisam staromodna, već po mom mišljenju takve savremene tendencije u uređenju prostora nemaju toplinu.

Volim da vidim ravne linije stakla, ali ne i da njima budem okružena. Više sam klasičar – istakla je glumica jednom prilikom.

Stan obiluje detaljima sa putovanja, ali najveći ukras prostoru su umjetnička djela i slike.

Dom Cece Bojković ispunjen je uspomenama, starim fotografijama kao i bogatom kolekcijom knjiga.

Pročitajte još