Viktor Živojinović ljubi maminu kolegicu: Evo ko je osvojio srce mlađeg Breninog sina

Piše: I. H.

Mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, ne voli se isticati u medijima, ali je njegov ljubavni život stalno u centru interesa javnosti.

 

Viktor je prije izvjesnog vremena prekinuo dugogodišnju vezu, a sada već duže vrijeme uživa s atraktivnom kolegicom njegove majke i nekadašnjom Zvezdom Granda.

U pitanju je lijepa i zgodna pjevačica Lena Čolak, prepoznatljiva po svojoj neobičnoj frizuri. Naime, imala je dvije boje kose i nedavno je odlučila to promijeniti. Mediji su još prije dvije godine ovako pisali o poznatom paru:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktor Zivojinovic (@viktorernest)

„Viktor i Lena se poznaju već neko vrijeme, jer je ona bila angažovana da pjeva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapela za oko, ali nikada se ništa nije dogodilo među njima. Viktoru se sviđa koliko je Lena ambiciozna i spontana, naročito cijeni što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kojem su bili, pa kada je ugledao, bio je baš sretan“, pričao je izvor za srbijanski Star.

Inače, Lena svojim fotografijama na Instagramu privlači veliku pažnju, a zbog ljepote i zgodnog tijela rijetko ko ostaje ravnodušan.

Pročitajte još