Slavna Beyonce najavila novu mirisnu priču Ce Noir: Inspirirana je turnejom, a već dostupna

Piše: I. H.

Na svojim društvenim mrežama, slavna Beyoncé predstavila je svoj novi parfem Ce Noir, inspiriran njenom turnejom “Renaissance”, te je obznanila da su prednarudžbe otvorene – i to u pravo vrijeme da najvećeg fana ove pjevačice iznenadite novim mirisom. Parfem stiže u srebrenoj bočici koja asocira na njezine outfite koje je nosila na turneji.

“Htjela sam da bude nešto monotono, da ima malo intime. Upravo ovdje, možete vidjeti dušu parfema,” rekla je pjevačica o dizajnu bočice parfema prije nego što se poprskala mirisom.

“Zapravo prskam se s njime tokom nastupa nekoliko puta, za svježinu. A to je “Ce Noir”, ništa više”, istaknula je Queen B.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Prema magazinu Billboardu, sretni posjetitelji koncerta koji su prisustvovali Beyonceinim nastupima u Inglewoodu, San Franciscu, Las Vegasu, Phoenixu, Tampi, Atlanti, Charlotteu, Washingtonu, imali su priliku pomirisati novi parfem prije nego što je pušten u javnost.

Miris donosi note klementine i zlatnog meda (kombinacija kurkume i meda) te srednje note ruže, dok je u bazi namibijska mirta i zlatni jantar. Miris je sada dostupan za prednarudžbu po cijeni od 160 dolara, iako će svi koji ga nabave što prije dobiti i besplatan poklon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

“Ce noir” je prvi novi miris nakon što je megazvijezda objavila “Rise” 2014. godine. Prošla izdanja uključuju “Heat” i “Pulse”, koji su objavljeni 2010. odnosno 2011. godine.

Osim što je napravila parfem, pjevačica je nedavno objavila da ćemo uskoro u kinima moći gledati film “Renaissance: A Film by Beyoncé”. Film dolazi malo nakon posljednjeg koncerta u sklopu turneje koji je održan u Kansas Cityju. Prema službenom sinopsisu projekat prati put turneje, od početka ideje preko prvog koncerta u Stockholmu pa sve do finala u Kansas Cityju. Kadrovi također pokazuju pripreme za koncerte s njezinom kćeri Blue Ivy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

„Cilj ove turneje je bio stvaranje mjesta u kojem će se svi osjećati slobodno i gdje se niko neće osuđivati”, čuje se kako Beyoncé govori u dvominutnom traileru.

Pročitajte još