Bojana Gregorić Vejzović oduševila ouftitom, ali i skromnoćšu: Neke stvari su vječne

Piše: I. H.

Hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović često oduševljava svojim stavovima o modi, a njezine su kombinacije često vrlo inspirativne. Na svom Instagram profilu oduševila je pravim jesenjim outfitom, a otkrila je da je napravljen od komada koje više ne možemo pronaći.

 

Upravo ovaj outfit privukao je pažnju, a glumica je na Instagramu objasnila razlog zbog kojeg ovaj posljednji outfit ima tako posebno značenje.

 

U vrijeme kada je tempo mode tako ubrzan da je preuzeo moć nad nama, tjerajući nas da prateći trendove kupujemo nove stvari uz stalnu grižnju savjest, ova glumica otkrila je da u ormaru već godinama skriva neke posebne komade.

 

Riječ je o smeđoj kariranoj haljini A modela s dugićima, ali oversized efekt postigla je kupivši XXL veličinu. Haljinu je unaprijedila širokim Diesel remenom kojim je naglasila struk. Uz to je kombinovala smeđe gležnjače visoke pete na vezanje.

Glumica je otkrila da je riječ o komadima koje u ormarima ima već nekoliko godina.

Naime, haljinu je kupila još 2019. godine, a čizme je kupila njezina majka Božidarka 1978. godine u Parizu.

Čizme koje su dale dašak francuskog chica pravi su ogledni primjer održive mode koja ne šteti okolišu usporavanjem mode.

Pročitajte još