Koncert Aleksandre Prijović na tren zaustavljen: Prvo se obratila osiguranju, a zatim dvjema djevojkama

Piše: I. H.

Sinoćnji, drugi koncert Aleksandre Prijović u Sarajevu obilježili su nevjerovatna atmosfera, atraktivne odjevne kombinacije i raspjevana publika.

 

Aleksandra Prijović održala je svoj drugi koncert u prepunoj sarajevskoj “Zetri”, a osim nevjerojatne atmosfere, njenih odjevnih kombinacija i pjesama, ovaj spektakl su obilježili dva posebna trenutka.

 

Naime, pjesmu “Zvuk tišine” izvela je uz posebnog gosta na bini, svog sina Aleksandra.

“Dopustite da vam predstavim svog sina Aleksandra. Nakon sinoćnjeg koncerta, imao je veliku želju izaći večeras na binu. Želju sam mu, naravno, ispunila. Ljubavi, jesi li dobro? To je. Hajde da večeras pošaljemo pusu ovoj divnoj publici, ovim divnim ljudima” rekla je Aleksandra, a ljudi iz publike nisu prestajali vrištati i pljeskati, piše Telegraf.

 

No, to nije sve. Aleksandra nije odoljela ni dvjema djevojčicama iz publike zbog kojih je čak prekinula koncert i obratila se osiguranju.

 

U publici koja je bila u transu, Aleksandra je ugledala dvije djevojke koje su se nevjerovatno veselile svakoj njenoj pjesmi, te je zastala i zamolila osiguranje da ih pusti unutra.

 

“Zamolila bih vas da pustite ove dvije divne djevojke, samo da ih zagrlim”, rekla je Aleksandra, koja je potom kleknula i izljubila ih i zagrlila.

 

“Divne ste, gledam vas cijelu noć”, poručila im je Prijović, a zatim nastavila pjevati.

 

Pročitajte još