Ko je na Formuli 1 zasjenio Srebreničanku Lailu Hasanović: Djevojka Schumacherovog sina ovaj put u drugom planu

Piše: L. K. P.

Vozači Formule 1 su među najtraktivnijim sportistima prvenstveno zbog adrenalina koji donosi sport kojim se bave, pa i nije čudo zašto su njihove ljepše polovine vrlo često na meti fotografa, posebno tokom trka. Juče je održana trka za Veliku nagradu Meksika u Formuli 1, a veliku pažnju prisutnih privukle su dvije ljepotice.

Za najatraktivniju damu trenutno važi Alexandra Saint Mleux, 21-godišnja studentica umjetnosti u Parizu, zvijezda TikToka i djevojka vozača Ferarija, Charlesa Lecklera. Alexandra važi za mirnu i diskretnu djevojku međutim kada se prije nekoliko dana pojavila u na trci pojavila bez grudnjaka izazvala je pravu senzaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F1 wags 2.0 (@f1wags._)

Djevojka rođena u Italiji je izabrala žutu široku suknju i crni korset zbog čega nije nosila ni grudnjak, a malo je reći da je privukla svu pažnju prisutnih.

Ona je totalno u sjenu bacila našu Bosanku, Srebreničanku Lailu Hasanović, plavokosu ljepoticu koja je već neko vrijeme u vezi sa Mick Schumacher, rezervnim vozačem Mercedsesa, i sinom legendarnog Michaela Schumachera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic)

Inače, Laila je rođena u Danskoj i živi u Kopenhagenu. Bavi se modelingom i manekenstvom. Prije četiri godine je bila u finalu izbora za Miss svijeta u toj zemlji.

Pročitajte još