Sarah Jessica Parker bila je atipična mlada: Udala se u ovoj vjenčanici i sve šokirala

Piše: L. K. P.

Sarah Jessica Parker godinama je u skladnom braku s kolegom Matthewom Broderickom, a o njihovom vjenčanju dugo se pričalo.

Naime, vjenčanica Sare potpuno je različita od onih koje smo navikli da viđamo na svadbama.

Iako je za mnoge dame širom svijeta ona modna ikona koja diktira trendove, glumica je nedavno progovorila da je na sopstvenom vjenčanju napravila najveću grešku kada je riječ o stajlingu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Za najvažniji dan u životu odlučila se za haljinu koja je bila daleko od tradicionalnog bijelog vjenčanog izgleda. Njen izbor je bio lepršava, strukirana crna haljina, koja je izazvala iznenađenje i podigla obrve mnogih.

Glumica se nedavno prisjetila tog dana s dozom ironije, rekavši:

„Da sam barem to uradila zato što sam bila kul, ali jednostavno me bilo sramota da trošim mnogo vremena na traženje vjenčanice.“

Sjetila sam se jedne prodavnice koju sam voljela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s vješalice. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto bijelo. Lijepu, pravu vjenčanicu kakva priliči tom danu.

Ovaj iskreni komentar o njenom izboru vjenčanice pokazuje da čak i ikone stila mogu da napravie modni promašaj u trenutku kada je pritisak da budete jedinstveni i autentični posebno snažan.

Pročitajte još