Za Nikolinu Pišek ljeto još nije gotovo: Nedavno je otkrila šta i kako jede, sada je pokazala svoju zavidnu figuru u kupaćem kostimu

Piše: L. K. P.

Nikolina Pišek trenutno odmara u Zadru. Otkrila je da je, bez obzira na to što je kraj oktobra, na plaži. Nikolina je pozirala u badiću, a napisala je kako razmišlja i o tome da se okupa u moru. Na sebi je imala dvodijelni šareni badić, no na fotki se najviše istakla njena duga i bujna kosa, ali i fit linija.

– Tko kaže da je ljeto gotovo? Možda se i u more ubacim – napisala je.

Nikolina je nedavno odgovarala na pitanja svojih fanova i otkrila im je vježba li te kako održava svoju liniju.

– Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge… Ali sada se vraćam u rutinu, otkrila je Nikolina. Neko od obožavatelja postavio joj je i pitanje je li pušač, odgovorila je kako ne puši, ali ponekad joj se omakne kad je društvo dobro, glazba prava, a žene lake…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Jedno od pitanja je bilo i što i kako jede.

– Pomalo neredovito. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini, ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća, odgovorila je voditeljica.

Jednu pratiteljicu zanimalo je kako pred važan događaj izgubiti kilograme i tražila je savjet od Nikoline.

” Ajoooooj. Staviti katanac na frižider. Ukinuti ugljikohidrate. Meni pomaže intermittent fasting – da se u danu jede unutar 6 do 8 h, ostalo se posti. Dosta tekućine da pokrene limfu”, savjetovala je Pišek. “Koliko si visoka i koliko imaš kilograma, izgledaš zaista fantastično”, napisala je jedna od pratiteljica. “Ovo su moje kontrolne traperice iz srednje škole. Dok u njih stanem, sve je ok. Ne važem se, odgovorila je Nikolina.

 

Pročitajte još