Nova ljubav na pomolu: Rozga uhvaćena u prisnom društvu sa poznatim glumcem

Piše: I. H.

 

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga imala je nastup u Novom Sadu, a nakon toga se sa prijateljima i saradnicima zaputila prema jednoj kafani.

 

Među njima su bili Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić, kao i glumac Goran Bogdan sa kojim je Jelena Rozga bila nešto prisnija.

 

Jelena Rozga i Goran Bogdan uživali su u druženju, što se može i vidjeti na fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama.

Dok je Grašo svirao gitaru, Jelena Rozga je pjevala, a Goran Bogdan se nije odvajao od pjevačice.

 

Video koji je osvanuo na Instagramu privukao je dosta pažnje, pa nije prošao nezapaženo ni trenutak kada je pjevačica naslonila glavu na glumčevo rame.

 

Dobre atmosfere nije manjkalo, a za to je velikim dijelom zaslužan Petar Grašo koji je neumorno svirao, dok su Jelena i Goran uživali.

“Najljepša zora koju sam dočekao je moja zora, a to je Alba, to je u prevodu zora, to je moja kćerka. To je zora života”, rekao je ranije Grašo gostujući u jednoj emisiji.

 

Pjevač je također, otkrio i da kćerki Albi pjeva, ali više nesvjesno jer uvijek pjeva, dok je za pjesmice za djecu ipak zadužena majka.

 

“Možda malo nesvjesno, zapravo uhvatim se da sebi pjevam dok nju držim u ruci, jer ja non stop pjevam nešto, non stop pjevušim u kući, to mi je u podsvijesti. Sad joj majka pjeva. Majka ima lijep i anđeoski glas tako da nije problem”, istako je Petar Grašo.

Pročitajte još