Kraljica Halloweena Heidi Klum ponovo očarala otkačenom maskom

Piše: L. K. P.

Heidi Klum ponovo je iznenadila svojim kostimom na zabavi za Halloween. Heidi je organizirala 22. po redu zabavu za Halloween u New Yorku.

Ove godine okupljanje je bilo intenzivnije nego ranijih godina. Heidi je Jimmyju Fallonu rekla da je morala “zatvoriti nekoliko ulica na Manhattanu” zbog svoje divovske odjeće. Naime, Heidi se na zabavi pojavila u kostimu pauna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Uz nju su se kao dio kostima pojavili akrobati iz Cirque de Soleila, a njen suprug Tom Kaulitz bio je prerušen u jaje.

Heidi je fotografije svog kostima podijelila i na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

“S razlogom je kraljica Halloweena”, “Uvijek nađe način kako nadmašiti prethodne kostime”, “Ovo je baš kreativno”, komentiraju fanovi.

Nekoliko dana prije same zabave Heidi je pozirala potpuno gola i rukom je prekrila grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

– Zatišje pred oluju. Još samo tri dana do Heidinog Halloweena. Moj moto za ovogodišnju Noć vještica je ‘napravi nešto veliko ili idi kući’, napisala je uz fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Manekenka se prošle godine na svom partyju za Halloween u New Yorku pojavila u kostimu crva koji joj je prekrio cijelo tijelo i vidjeli su joj se samo oči i usta.

Pojavljivala se i u brojnim upečatljivim kostimima, poput Fione iz Shreka, vukodlaka iz Jacksonovog Thrillera, Aliena i Jessice Rabbit, a za izradu kostima Aliena trebalo joj je više od 10 sati, koliko je provela na šminkanju i stavljanju prostetike.

Pročitajte još