Melania Trump prvi put u javnosti nakon dužeg vremena: Nikad ljepša i zgodnija

Piše: I. H.

Melania i Donald Trump pojavili su se sinoć prvi put zajedno u javnosti poslije sedam mjeseci. Povod je bila zabava Noć vještica organizovana na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi. Bivša prva dama Amerike podsjetila je sve koliko je njen modni stil poseban i otkrila promjene svog imidža.

 

 

Dok je Donald Trump paradirao u klasičnom odijelu i sa čuvenom crvenom kravatom, Melania se pojavila u zavodljvoj haljini koja je istakla njenu manekensku liniju. Izgleda da je bivša prva dama SAD-a smršala u međuvremenu iako nije imala problema sa kilažom.

 

Duga kosa sa svijetlijim pramenovima sjajno joj pristaje i to je još jedna promjena njenog izgleda. Neprolazna crna haljina bila je odličan izbor, kao i salonke koje su njen omiljeni model cipela.

 

 

Haljinu krasi zanimljiv izrez na grudima što je čini još zavodljivijom. Dok su prilazili stolu, Trump je pozdravljao goste, dok je jedna od radnica pomjerila stolicu da Melania Trump sjedne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J H (@trump_mania)

 

Čuvena slovenska manekenka izgledala je veoma glamurozno, i dok na Instagramu jedni hvale njen stil, drugi i dalje sumnjaju da je s njihovim brakom sve uredu, pa ga pitaju koliko je platio supruzi da se pojavi na ovom događaju.

 

Sinovi Donalda Trumpa, Eric Trump i Donald junior Trump, uskoro će svjedočiti na sudu na Manhattanu u slučaju protiv njegovog oca kojem se sudi zbog prevare.

Pročitajte još