To je prava ljubav: Pogledajte kako je Ivan Bosiljčić čestitao supruzi Jeleni rođendan

Piše: I. H.

Jelena Tomašević 2023. godinu pamtit će po ogromnom gubitku. Naime, pjevačici je preminuo otac za kojeg je bila posebno vezana.

 

Za teškim gubitkom patila je u porodičnom domu, te se u posljednjih nekoliko mjeseci rijetko mogla vidjeti u javnosti. Međutim, danas porodica Bosiljčić ima veliki razlog za slavlje jer Jelena Tomašević danas proslavlja rođendan.

 

Predivna Jelena danas ulazi u klub četrdesetih, a suprug Ivan joj je čestitao emotivnom porukom koju je objavio na Instagramu, te još jednom pokazao koliko je voli.

 

 

“Uvijek se sjeti da si hrabrija nego što vjeruješ da jesi, da si jača nego što ti se čini, pametnija nego što misliš i duplo ljepša nego što si ikad mogla da zamisliš da ćeš biti.

 

Sretan ti rođendan, ljepoto, dobrodošla u četrdesete.” napisao je Bosiljčić uz supruginu fotografiju.

 

S obzirom na okolnosti koje su ove godine pogodile muzičku zvijezdu, ona je odlučila da ovaj jubilej obilježi u krugu najmilijih, bez pompeznih proslava.

 

Kako je Ivanu ponovo baza Beograd, te su stalno zajedno, za Jelenu nema ljepše proslave od one u njegovom i Nininom zagrljaju.

 

 

Čestitke na pjevačicinu adresu stižu od ranog jutra, a među njima je najljepša kćerkina, koja se uvijek potrudi da mamu posebno iznenadi za njen dan.

Pročitajte još